Rainbow Tan
Rainbow Tan-Nya sättet att sola

Hur Rainbow Tan fungerar

Våra Rainbow solarielampor kombinerar UV-ljus med fyra olika färgspektrum.
UV-ljuset ger direkt och långvarig färg genom ljusenergi och är avgörande för bl.a. D-vitaminsyntesen.
Rainbowljusen tränger in i djupare lager av huden och ger naturlig anti-ageing, samt nedanstående positiva effekter och ett optimerat solningsresultat.

Rainbow Tan - Solarium
Rainbow Tan Ståsolarium

Blått ljus – The positive energy light
Harmoni & lycka

Rainbow Tan - Blått Lysrör

De speciella egenskaperna hos blått ljus kan behandla hudproblem, bla psoriasis och acne.
De antibakteriella, antiseptiska och antiinflammatoriska effekterna som tillskrivs blått ljus kan resultera i en förbättrad hy och regenerering av trött hud.
Blått ljus avger också positiv energi för ökat välbefinnande, vitalitet och prestationsförmåga.

Rött ljus – The vitalizing beauty light
Energi & vitalitet

Rainbow Tan - Rött Lysrör

Det röda färgspektrumet ger näring åt huden, vilket gör den len och mjuk. Rött ljus kan också hjälpa till att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden när det når de djupare hudlagren där kollagen och elastiska fibrer finns
Denna energi kan dessutom förbättra hudens fuktbalans och hämma effekten av fria radikaler. Denna lampa främjar också blodcirkulationen och stimulerar syrebalansen i huden, vilket uppmuntrar till en djupare, mer hållbar solbränna.
Läs mer om Rött ljus på www.uvasol.se/dc-beauty

Grönt ljus – The wellnes light
Lugnande & avkopplande

Rainbow Tan - Grönt Lysrör

Grönt förknippas med avkoppling. Detta färgspektrum kan lätt minska stress och öka energin. Natur och tillväxt relaterar båda till grönt, eftersom färgen är avslappnande och balanserande men samtidigt återhämtande och uppfriskande. Denna lampa hjälper också huden genom att lugna och regenerera huden för ny energi.

Gult ljus – The happy sunny sunlight
Glädje & lyckokänsla

Rainbow Tan - Gult Lysrör

Det gula ljuset i vår kollektion av Rainbow solarielampor efterliknar solljus. Det uppmuntrar dessutom till en ökad nivå av optimism, livsglädje, självförtroende och kreativitet. Det speciella UVB-ljuset ökar också produktionen av D-vitamin och serotonin, som är absolut livsnödvändiga och ökar hälsan.

“Färg finns inte i ljuset, inte i ögat, utan en sensation I sinnet”

Detta är vad Isaak Newton sa, det universella geniet från1600-talet som lade grunden till dagens förståelse av färg. Med hjälp av en glasprisma delade han solljuset in i dess spektrala färger och bedrev forskning som syftar till färgens psykologiska komponenter. Newton bevisade att färgen är energi. Beroende på färg, denna energi påverkar människor med olika intensitet och läggning och skapar olika förnimmelser i deras sinne.

Sedan dess har många studier av den psykologiska effekten av färg verifierat Newtons fynd. En känsla som kan faktiskt inte bara uppfattas i ens sinne, utan också har en effekt på huden.

Den mänskliga organismen absorberar bara färgenergin den behöver underexponeringstiden. Därmed balanserar den det eventuella befintliga underskottet och återställer harmonin mellan kropp och själ.

Dessutom produceras en unik premiumsolbränna under sol stunden.

Alla fyra färgade lamporna i ett solarium kulminerar i en spektakulär kaskad av färger för att ge en oöverträffad solning och färgterapi med fantastiska fördelar även på kropp och själ.

Huden är människokroppens största och mest varierande organ.
Vår hud utsätts för olika påverkan både inom och utomhus, därför måste den skyddas stödjas och vårdas.

Genomskärning av hudens lager