Sveriges bredaste sortiment av nya och begagnade solarium

Uvasol AB

är ett av de äldsta solarieföretagen i Sverige. Sedan vår start har vi levererat tusentals solarium till nöjda, återkommande kunder.
Allt från medicinska solarier på sjukhus, till Italienska solotekskedjor.

Vi har även haft egen tillverkning av högkvalitativa ligg och ståsolarium, samt tillverkat solarium för medicinskt bruk för psoriasisvård till sjukhus i hela Sverige.

Service

Vår serviceorganisation ser till att alla kunder får den service den behöver.
Tekniken går framåt och våra servicetekniker uppdateras kontinuerligt med utbildning av tillverkarna för varje ny solariemodell.

Agenturer

Vi innehar agenturer från fler av Europas största tillverkare av solarier, solarierör, solkosmetik och betalsystem. Modellprogrammet från den absolut största solarietillverkaren JK med Soltron samt den äldsta ULTRASUN finner du ibland våra agenturer. Cosmedico, JK-licht, Isolde, Straubtec är några av vår produkttillverkare och samarbetspartners.

Garantier

Vi lämnar branschens mest generösa garantier och vi garanterar ett tryggt köp.
Bland annat är vi det enda solarieföretaget som t.ex.lämnar upp till 2 års garanti på vissa av våra begagnade solarier.

Samarbetspartner

Se oss inte bara som en leverantör av solariet utan även som en samarbetspartner.
Vi kan hjälpa dig, kostnadsfritt, med allt ifrån myndighetskontakter. Solarieverksamheten ska anmälas till miljökontoret) eventuell byggnations planering, ventilationsförslag, finansiering, marknadsföring m.m

Svensk Solarieförening

Vi är naturligtvis medlem av Svensk Solarieförening som är en gemensam resurs för landets alla solotek och solarieleverantörer.
Föreningen, som Uvasol var med och startade, har varit verksam sedan 1997 och verkar för att skapa en korrekt bild av solarier och solning.

Solarieföreningens logga

Utbildning

Svensk Solarieförening har tagit fram ett utbildningsprogram med tillhörande certifiering.

Utbildningen är avsedd för dig som säljer solariesol på bl.a. solotek, gym, simhallar, hårsalonger m.m.
Målet är att den som går kursen ska uppnå en viss kunskapsnivå i solariesolning och lära sig om hudtyper, exponeringstider, UV- ljusets sammansättning, fördelar och risker. SSF vill med utbildningsprogrammet lyfta solariebranschen till en högre nivå och ge den en bättre status, utbildningen ingår vid köp av solarium från Uvasol.