DC Beauty Logo

Sola med den senaste UV-hybridtekniken som även ger D-vitamin och Collagenstimulering

Solarier och solarielysrör har utvecklats,  nu finns det rör som inte bara är aktiva inom UVA och UVB området för den bruna färgen och D-vitamin produktionen.
Den senaste tekniken har gjort att lysrören nu är verksamma inom ett bredare spektrum där man även via det röda ljuset (våglängderna) får en stimmulering av hudens naturliga
collagen produktion.

Dock är det inte alla solarier som är anpassade för denna nya teknik. Det är fortfarande så att rören som sätts i solariet bl.a måste ha rätta koder för att vara godkända att använda samt
naturligtvis även ge en bra bruningseffekt I vårt DC-beauty koncept har vi därför rör från flera stora tillverkare så att vi
alltid kan uppnå detta.
För att få bästa ”Collagen effekten” bör man ha dessa rör i hela solariet.
Helst inte bara några rör i överdelen.

Det är även viktigt för solarieägaren att kunna marknadsföra detta nya solarie
koncept till sina kunder. Vi har därför tagit fram ett kraftfullt
marknadsförings material som kan beställas ihop med solariet

Nya sättet att sola, senaste

UV-hybridtekniken

 

– Ger en vacker, djup gyllenbrun långvarig färg med en mjukare solningsprocess

– Stimulerar naturligt kroppens collagen och elastinproduktion, för en fastare, mer elastisk och lenare föryngrad hy med bättre lyster

– Reducerar finare rynkor, ärrbildningar och missfärgningar vid regelbunden solning

– Stimulerar hudens egen återfuktning

– Mer likt solen, våglängder mellan 280-800 nanometer

– Positiv effekt på acne

– Bättre syreförsöjning till huden

– Ökad blodcirkulation och metabolism

– Mjuk uppfriskande ”hudkänsla” efter solning

– Det röda ljuset, våglängderna, stimulerar collagenproduktionen i huden

”- Heat Up” effekt, kickar igång kroppens endorfiner samt mjukar upp musklerna

– Aktivt inom våglängdsområdet 295-315 nanometer, där D-vitamin produceras

Vi rekommenderar att man solar ca 15 minuter 1 -2 ggr per vecka för ett perfekt resultat.
Kortare stunder de första solningarna, följ dock alltid solariets hudtyptabell.
Ju mer regelbundet man solar desto bättre anti-age-effekt samt en finare färg.

Framtidens solning är här, det nya sättet att sola, där den senaste UV- hybridtekniken ger ett perfekt gyllenbrunt resultat samtidigt som du vårdar och föryngrar huden.

Ljuset bygger nämligen upp pigmentet och den fina färgen samtidigt som D-vitamin och den naturliga collagen- produktionen stimuleras.
Med de nya revolutionerande solarierören kan man kombinera en vacker solbrun färg med en riktig anti age-boost för din hud!
”DC beauty-konceptet” innefattar våglängder mellan 280 och 800 nanometer, vilket är ett mycket bredare spektra än i vanliga solarierör samt betydligt mer likt solen
än vanliga rör. Vissa av dessa våglängder används i dag på hud & laserkliniker av hudterapeuter där man arbetar med såväl laser som IPL (Intensive Pulsing Light) i
hudföryngrande syfte.
Konceptet är speciellt utvecklat för att ge både en mycket bra bruningseffekt, och stimulera D- vitaminproduktionen, samtidigt som det röda ljuset bl.a. ger en hudvårdande collagenbehandling.
Det är bland annat det synliga, röda ljuset som har en anti age-effekt på huden. Inte ljuset som sådant utan snarare den våglängd som innefattar synligt rött ljus.
Enkelt förklarat stimulerar det hudens egen collagen och elastinproduktion i det hudlager som kallas dermis.
Collagenet gör bindväven i huden hållfast medan elastinet gör den slät stram och elastisk. Effekten av behandling med dessa våglängder har även visats genom ett flertal olika
nternationella studier. Med ökad ålder (egentligen redan från dryga 20 år) minskar hudens förmåga att producera collagen och elestin vilket gör att den successivt förlorar sin fasthet och elastisitet..
Med” DC beauty konceptet” kickas hudens produktion av dessa hudvårdande ämnen igång samtidigt som man får en fin solbrun färg och D-vitamin från UV-ljuset.
Man solar i solariet med ”DC beauty-konceptet” på samma sätt som i vanliga solarier, men får både collagenstimulering och D-vitaminproduktion på köpet.

Genomskärning av hudens lager

Det röda ljuset stimulerar kroppens naturliga collagen produktion i de djupare hudlagret, Dermis (läderhuden), som är den mellersta av hudens tre hudskikt.
Det är en bindväv som är rik på både collagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk.
När man åldras ( egentligen redan från dryga 20 år.) minskar och förtörs de elastiska fibrerna vilket kan leda till att huden ser rynkig ut.
Dermis är även rik på blodkärl som för bort avfallsämnen och tillsätter syre. Med ”DC beauty-konceptets” bredare våglängsområde som når de djupare hudlagren så stimuleras collagen- produktionen samt ämnesomsättningen och blodcirkulationen
förbättras. Dessutom ger det en bättre syresättning till huden utöver att ge en vacker färg på överhuden (Epidermis) och stimulera D –vitaminproduktionen.

I SAMBAND MED LEVERANSEN INGÅR BL.A.

 

– VEPA ”Nya sättet att sola” 70×130

– AFFISCH ”Nya sättet att sola 50×70

– AFFISCH ”DC-Beauty Information” 50×70

– DEKAL ”Vitamin-D & Collagen inside” 10×33

– FACEBOOK info/annonser

DC beauty Nya sättet att sola Vepa 50x130
CD Beauty Dekal
CD Beauty Dekal
DC beauty Nya sättet att sola Vepa 50x130
DC Beauty Information 50x70
DC Beauty Nya sättet att sola 50x70